Multifunktionsmaskiner, ReCopy

Brugte Kopimaskiner til salg – ReCopy

ReCopy Brugt BB Kommunikation ApS

Cirkulær printløsning

Med ReCopy bliver din kopi-print løsning en del af en cirkulær printløsning. Når vi tager en maskine i bytte, opkøber brugt udstyr efter endt aftaleperiode hos private og offentlige virksomheder, kommuner mm. Klargøres udstyret og leveres ud til dig og andre kunder. Herved bliver din printløsning en del af et cirkulært flow. Til gavn for miljøet og også din økonomi.

Brugte kopimaskiner

Med en ReCopy printløsning får du en brugt kopimaskine på en fordelagtig lejeaftale, alle driftsomkostninger er inkluderede og den løbende vedligehold står vi også for. Vores ReCopy udstyr kan naturligvis også købes kontant, med eller uden en serviceaftale. Multifunktionsmaskinerne findes i alle konfigurationer og er primært af mærkerne Lexmark eller Konica Minolta.

Sletning af harddisk!

En kopimaskine, før klargøring, som vi typisk modtager dem.

Vores ReCopy multifunktionsmaskiner kommer som regel fra en virksomhed eller offentlig institution. Inden BB Kommunikation påbegynder klargøring af kopimaskinen, har vi foretaget en fuld sletning af harddisken. Alle gemte udskriftsjob er slettet. Adressebogen er slettet. Vi har naturligvis også fjernet glemte originaler fra glaspladen! Dette er den tidligere ejers garanti for at data fra harddisken mm. ikke kommer i fremmedes hænder. Samtidig er den nye lejer af udstyret sikker på at udstyret ikke er fyldt med gamle adressebøger, udskriftsjobs mm.

Green Printing!

Med en genbrugt kopimaskine fra BB Kommunikations ReCopy serie er du med til at tage ansvar for vores alle sammens miljø. En kopimaskine er, selvom den stort set genanvendes, med til at sætte et stort Co2 aftryk. Produktionen er kompleks og der er mange dele der indeholder sjældne metaller. Derfor giver det vanvittig god mening at holde en kopimaskine i live måske fire til fem år mere med en ReCopy løsning.

Kopimaskiner med fuld Garanti!

Vi har forud for levering skiftet slidte dele. Vi har gennemgået multifunktonsmaskinens sliddele, printene står skarpt. Scanneren er justeret og renset. Linser og censorer er efterset og renset. Kopimaskinen står omtrent som ny. Kopimaskinen er dækket med fuld garanti i hele driftsperioden!

Se et udsnit af vores ReCopy renoverede kopimaskiner her:

Herunder eksempler på løsninger. men alle konfigurationer og økonomiske modeller kan klares. Køb eller finansiering? Lad os sammen designe den løsning der passer jer.

 • Konica Minolta Bizhub C258 – ReCopy 449,- excl. moms – Driftsaftale 48 måneder
  DKK 561,00 Incl. moms
 • Konica Minolta Bizhub C258 Kr. 14.850,- excl. moms ReCopy
  DKK 18.562,50 Incl. moms
 • Konica Minolta Bizhub C308 Multifunktionsmaskine med Booklet Finisher ReCopy
  DKK 23.800,00 Incl. moms
 • Konica Minolta Bizhub C368 A3 Kopimaskine ReCopy
  DKK 24.312,50 Incl. moms

Klargøring

Processen med at klargøre alle de brugte kopimaskiner foregår på vores værksted som en fast daglig rutine.
Maskinerne gennemgås, tællerstand aflæses. Eventuelt slidte dele skiftes. Efter endt rengøring og klargøring wrappes kopimaskinen og er derefter klar til levering.

Finansiering

Vi opererer typisk med driftsaftaler indeholdende afskrivning på multifunktionsmaskinen samt en serviceaftale der indeholder alle reservedele, toner og teknikertid. Driftsaftaler på ReCopy modellerne har en løbetid på 36-48 måneder. Kontant betaling er selvfølgelig også en mulighed med en tilknyttet serviceaftale indeholdende toner, reservedele og teknikertid.

Levering:

Levering kan typisk foregå 8 arbejdsdage efter bestilling. Men dette aftales nærmere. Når vi leverer en ReCopy printer, bliver den placeret på brugsstedet. Vi slutter strøm til, installerer drivere hos brugere, opsætter scan til mail slutter af med at giver undervisning i brugen.

Få yderligere information om vores ReCopy – renoverede multifunktionsprintere!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.