Udgivet i Skriv en kommentar

Er du også tvunget til at arbejde hjemmefra?

Jeg er blevet sendt hjem i forbindelse med Corona virussen. Der er sikkert mange andre der er tvunget til at arbejde hjemmefra i disse dage. Min situationer at datteren ikke kan komme i skole. I den forbindelse kom jeg til at tænke på et indlæg jeg skrev til en kunde for noget tid siden. Omkring valg af printer till hans hjemmearbejdsplads

Valg af en god farveprinter til hjemmekontoret

Læs mere her om valg af printløsning til hjemmekontoret

Skal du bruge en lille kopimaskine eller printer på dit hjemmekontor, er der mange der snupper den billigste hos et lavpris elektronik marked. Det har jeg også selv gjort, Der er mange muligheder til meget små penge. Ønsker du at undgå de alt for billige løsninger, så kig her. Jeg har samlet et udpluk der måske er lidt dyrere, men til gengæld har lave driftsomkostninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.