Spring lange salgstaler over og få et tilbud fra os på en ny printløsning ved at benytte skemaet herunder.

Vi har samlet de fleste spørgsmål vi ville stille dig på et møde.

Men faktisk vil vi rigtig gerne tale med dig og kende mere til din virksomhed/organisation og jeres behov!

Modtag et tilbud fra BB Kommunikation, brug formularen:

Hvilket tilbehør skal I bruge? Vælg flere muligheder ved at holde "ctrl" nede
Hvis det nuværende udstyr er på en leasing/all-in aftale
Har i noget udstyr i gerne vil have os til at tage med? I forbindelse med afhentningen, kan vi tilbyde at lave en harddisksletning!

Hvad er vigtigt når virksomheden skal investere i ny kopimaskine og printløsning?

Når man skal købe en ny kopimaskine, er der flere faktorer, man bør overveje for at finde den bedste løsning til ens behov. Her er nogle af de vigtigste faktorer at tage hensyn til:

  1. Kopikvalitet: Det er vigtigt at vælge en kopimaskine, der kan levere en god og klar kvalitet på print og kopierne, således at man også kan anvende materialet til præsentationer
  2. Papirstørrelse og -kapacitet: Vælg en kopimaskine, der kan håndtere de størrelser og typer af papir, du oftest vil bruge. Hvis du ofte kopierer store mængder papir, bør du også overveje en model med en stor papirkapacitet.
  3. Hastighed: Overvej hvor hurtigt du har brug for, at maskinen kan printe og kopiere. Hvis du har et stort behov for hurtige kopier, kan den økonomiske forkel hurtigt opvejes at sparet arbejdstid.
  4. Funktioner: Der findes kopimaskiner med forskellige funktioner, såsom scanning og print, overvej dertil om der er behov for en booklet efterbehandler til produktion af færdige hæfter. Dual side scanner – scan begge sider i en arbejdsgang. OCR afløft: Skal de scannede bilag være søgbare
  5. Brugervenlighed: Overvej om brugerfladen er let at bruge og om det vil tage tid at lære at bruge maskinen korrekt. Det kan være en god ide at overveje en kopimaskine, der er nem at bruge. Vi vejleder meget gerne i fordele og ulemper ved forskellige modeller. I forbindelse med en eventuelt levering, sikrer vi at brugere forstår og kan anvende produktet.
  6. Pris: Vælg en kopimaskine, der passer til dit budget, men husk at det kan være en god investering at købe en dyrere maskine, hvis den vil hjælpe med at øge effektiviteten i din virksomhed.
  7. Service og support: Overvej hvilken type support og service, der følger med kopimaskinen, så du ved, at du kan få hjælp, hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål omkring maskinens funktioner. Alt hvad vi tilbyder som lejeaftale er med fuld serviceaftale. Ved kontant køb kan du som kunde selv vælge om der skal være serviceaftale. Vores serviceaftaler indeholder alle sliddele, dertil, skulle en del knække, er det også omfattet af serviceaftalen, med mindre der er tale om en betjeningsfejl
  8. Vi glæder os til at høre fra dig.- Brug tilbudsformularen som en vejledning, men naturligvis kan der forekomme behov formularen ikke omfatter. Ring endelig ved spørgsmål! Tlf. 60982527

Billede i header af Scott GrahamUnsplash