Follow Me Print, Print Management

Fungerer PaperCut med Microsoft Azure og Modern Workplace

Ja, PaperCut fungerer med Microsoft Azure og Modern Workplace. PaperCut er en software-løsning til printstyring og overvågning, som kan integreres med forskellige teknologier og platforme, herunder cloud-baserede platforme som Microsoft Azure.

Med PaperCut kan du overvåge og styre printaktiviteter på tværs af alle dine enheder og netværk. Du kan også administrere brugeradgang og printerkøer fra en centraliseret kontrolpanel. Dette gør det lettere for virksomheder at reducere omkostninger og forbedre sikkerheden ved printning.

Når det kommer til Modern Workplace, kan PaperCut også integreres med denne platform. Med Modern Workplace kan medarbejderne arbejde mere effektivt og fleksibelt ved at bruge cloud-baserede applikationer og services. PaperCut kan integreres med Modern Workplace, så du kan styre printaktiviteterne fra en hvilken som helst enhed, uanset hvor du befinder dig.

PaperCut arbejder også med Microsofts moderne arbejdspladsløsninger, herunder Microsoft Teams og SharePoint. Papercut kan bruges til at overvåge og administrere udskriftsjob fra disse platforme, hvilket giver brugerne mulighed for at udskrive fra Teams eller SharePoint og administratorer til at overvåge og kontrollere udskriftsjob.

PaperCut tilbyder også en cloud-baseret løsning kaldet PaperCut Hive, som integreres med Azure og giver en enkel og fleksibel printstyringsløsning til virksomheder, der bruger Microsofts cloud-tjenester. Så kort sagt, ja, PaperCut fungerer godt sammen med Microsoft Azure og Modern Workplace og giver en række integrationsmuligheder til at administrere printjob og sikre en enkel bruger- og administrationsoplevelse.

Kontakt os for yderligere information omkring PaperCut Follow Me Print:

Photo by Annie Spratt on Unsplash

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.