Udgivet i Skriv en kommentar

Hvor meget koster det at printe?

  • Serviceaftale/toner
  • Papir
  • Afskrivning på hardware
  • ??

Passer virksomhedens printløsning til det aktuelle behov. Kan prisen på at printe gøres op i antal tryk pr. tonerpatron/pris pr tryk i serviceaftalen?

Den rigtig dyre faktor er arbejdsløn. Bruger man en tommelfingerregel, at en medarbejdertime, alt incl. koster i omegnen af kr. 1.000,-. Så bliver sideprisen sekundær.

Så en væsentlig del af en printanalyse er at se på at der ikke er spildtid i forbindelse med print – og scan, som også ofte er en del af analysen.

Så hvad er væsentligt?

Rigtig mange har overdimensionerede løsninger:
Med de overvågningsværktøjer BB Kommunikation anvender, kan vi helt præcist analysere overskudskapaciteten. Tager man f.eks. et site med 12 multifunktionsmaskiner, regner på den kapacitet der er til rådighed vil der ofte være en overskydende kapacitet i omegnen af 90%.

Det modsatte vil dog ofte heller ikke fungere, at man udnytter kapaciteten 90% idet forbruget ofte ligger i peak perioder. I de perioder hvor der virkelig er tryk på, vil problemet blive flaskehalse

En løsning på problemet med flaskehalse er Follow Me Print . Med Follow Me Print kan man blot gå til en anden enhed, hvis den multifunktionsmaskine der er nærmest, er optaget. Deraf betegnelsen Follow Me Print.

Så, den ideelle løsning med multifunktionsmaskiner vil være et miks af passende hardware og de rigtige teknologiske løsninger og selvfølgelig service niveauet.

Der er én ting der ikke kan tilrettes: Der er den afmålte tid til disposition hver dag, fra vi går på arbejde, til vi går hjem. Vi arbejder ca. otte timer. Skaffes der viden ud fra illustrationer, tal og tekst, går indlæringen mange gange hurtigere på papir end på en skærm, så lad os fjerne spildtid omkring den mekanik der gør det nemt at modtage viden.

Book en printanalyse fra BB Kommunikation. BB Kommunikation har lavet printløsninger i 16 år og tager alle elementer med i en analyse.

Hør mere om printanalyser:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.