Udgivet i Skriv en kommentar

Klimavenlig Printløsning – ReCopy

BB Kommunikation har leveret brugte renoverede printløsninger i mange år. Nu har vi sat øvelsen lidt mere i system!

Brugte kopimaskiner

Med en ReCopy printløsning får du en brugt kopimaskine på en fordelagtig lejeaftale, alle driftsomkostninger er inkluderede og den løbende vedligehold står vi også for. Multifunktionsmaskinerne findes i alle konfigurationer og er primært af mærkerne Lexmark eller Konica Minolta.

En helt ren kopimaskine!

En kopimaskine, før klargøring, som vi typisk modtager dem.

Forud for levering er udstyret kommet i bytte. Måske fra en offentlig institution. Inden BB Kommunikation påbegynder klargøring af kopimaskinen, har vi foretaget en fuld sletning af harddisken. Alle gemte udskriftsjob er slettet. Adressebogen er slettet. I den forbindelse udarbejdet et certifikat på sletningen. Dette er den tidligere ejers garanti for at data fra harddisken ikke kommer i fremmedes hænder. Samtidig er den nye lejer af udstyret sikker på at udstyret ikke er fyldt med gamle adressebøger, udskriftsjobs mm.

Green Printing!

Med en genbrugt kopimaskine fra BB Kommunikations ReCopy serie er du med til at tage ansvar for vores alle sammens miljø. En kopimaskine er, selvom den stort set genanvendes, med til at sætte et stort Co2 aftryk. Produktionen er kompleks og der er mange dele der indeholder sjældne metaller. Derfor giver det vanvittig god mening at holde en kopimaskine i live måske fire til fem år mere med en ReCopy løsning.

Garanti!

Kan man regne med at udstyret holder?
ja! Vi har forud for levering skiftet slidte dele. Vi har gennemgået multifunktonsmaskinens sliddele, printene står knivskarpt. Scanneren er justeret og renset. Linser og censorer er efterset og renset. Kopimaskinen står omtrent som ny. Kopimaskinen er dækket med fuld garanti i hele driftsperioden!

Se et udsnit af vores ReCopy renoverede kopimaskiner her:

Herunder eksempler på løsninger. men alle konfigurationer og økonomiske modeller kan klares. Køb eller finansiering? Lad os sammen designe den løsning der passer jer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.