Udgivet i Skriv en kommentar

ReCopy – brugte multifunktionsprintere

BB Kommunikation har leveret brugte renoverede printløsninger i mange år. Nu har vi sat øvelsen lidt mere i system!

Brugte kopimaskiner

Med en ReCopy printløsning får du en brugt kopimaskine på en fordelagtig lejeaftale, alle driftsomkostninger er inkluderede og den løbende vedligehold står vi også for. Multifunktionsmaskinerne findes i alle konfigurationer og er primært af mærkerne Lexmark eller Konica Minolta.

Sletning af harddisk!

En kopimaskine, før klargøring, som vi typisk modtager dem.

Vores ReCopy multifunktionsmaskiner kommer som regel fra en offentlig institution. Inden BB Kommunikation påbegynder klargøring af kopimaskinen, har vi foretaget en fuld sletning af harddisken. Alle gemte udskriftsjob er slettet. Adressebogen er slettet. Dette er den tidligere ejers garanti for at data fra harddisken ikke kommer i fremmedes hænder. Samtidig er den nye lejer af udstyret sikker på at udstyret ikke er fyldt med gamle adressebøger, udskriftsjobs mm.

Green Printing!

Med en genbrugt kopimaskine fra BB Kommunikations ReCopy serie er du med til at tage ansvar for vores alle sammens miljø. En kopimaskine er, selvom den stort set genanvendes, med til at sætte et stort Co2 aftryk. Produktionen er kompleks og der er mange dele der indeholder sjældne metaller. Derfor giver det vanvittig god mening at holde en kopimaskine i live måske fire til fem år mere med en ReCopy løsning.

Garanti!

Vi har forud for levering skiftet slidte dele. Vi har gennemgået multifunktonsmaskinens sliddele, printene står skarpt. Scanneren er justeret og renset. Linser og censorer er efterset og renset. Kopimaskinen står omtrent som ny. Kopimaskinen er dækket med fuld garanti i hele driftsperioden!

Se et udsnit af vores ReCopy renoverede kopimaskiner her:

Herunder eksempler på løsninger. men alle konfigurationer og økonomiske modeller kan klares. Køb eller finansiering? Lad os sammen designe den løsning der passer jer.

Klargøring

Processen med at klargøre alle de brugte kopimaskiner foregår på vores værksted som en fast daglig rutine.
Maskinerne gennemgås, tællerstand aflæses. Eventuelt slidte dele skiftes. Efter endt rengøring og klargøring wrappes kopimaskinen og er derefter klar til levering.

Finansiering

Vi opererer typisk med driftsaftaler indeholdende afskrivning på multifunktionsmaskinen samt en serviceaftale der indeholder alle reservedele, toner og teknikertid. Driftsaftaler på ReCopy modellerne har en løbetid på 36-48 måneder. Kontant betaling er selvfølgelig også en mulighed med en tilknyttet serviceaftale indeholdende toner, reservedele og teknikertid.

Levering:

Levering kan typisk foregå 8 arbejdsdage efter bestilling. Men dette aftales nærmere. Når vi leverer en ReCopy printer, bliver den placeret på brugsstedet. Vi slutter strøm til, installerer drivere hos brugere, opsætter scan til mail slutter af med at giver undervisning i brugen.

Få yderligere information om vores ReCopy – renoverede multifunktionsprintere!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.