Follow Me Print, Print Management

Kontorfællesskab med Follow Me Print

Sammen med kontorfællesskabet der er hjemmehørende i et Ikonisk 80’er kontorbyggeri på Aarhus Ø, har vi designet en printløsning der dækker alle relevante behov hos virksomhederne i kontorfællesskabet. De kan printe deres daglige print, såsom regneark etc. Er der behov for at printe færdige falsede og ryghæftede hæfter, så kan de også det. Alle print udløses med den grønne brik af brugeren. Sikkert og i overensstemmelse med GDPR.

Print håndteres af en PaperCut Hive Follow Me printløsning. Follow Me Print eller Pull Print som det også kaldes, fungerer ved at alle printjobs holdes i en printkø. år brugeren så kommer hen til Multifunktionsmaskinen og swiper sin lille brik, kommer printkøen op i displayet og man kan udløse de print man skal bruge. Fejlprint kan samtidig slettes.

En sikker løsning

PaperCut Hive Follow Me er en sikker printløsning til kontorfællesskaber. Sikkerheden omkring print bevares idet der ikke ved en fejl ligger uafhentede fortrolige udskrifter ved printeren. Alt printes til køen der administreres i PaperCut Hive. En anden lille genialitet er at uafhentede print automatisk slettes efter 24 timer.

En anden feature er at administrator har et overblik over mængden af udskrifter på bruger/virksomhedsniveau og kan f.eks. danne faktureringsgrundlag

Hvad har vi leveret?

  • Vi har leveret en Konica Minolta Bizhub C458 ReCopy monteret med bookletfinisher.
  • PaperCut Hive der styrer printkøen
  • Nøglebrikker

Læs mere om PaperCut her:

Vil du høre mere om Follow Me Print, Sikker udskrift. Så kan du kontakte os her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.