Kyocera HyPas Print&Follow

En løsning der øger produktivitet og sikkerhed i relation til print

Forretningsudfordringen

En kendt situation i administrationen: Du printer tre sider. Et kvarter senere når du afhenter dit printjob, skal du bladre 20 sider igennem, for forhåbentlig at finde dine tre print
Et andet eksempel: Den printer du har valgt er optaget af et printjob på mange sider, du kan vælge en anden printer og dermed skulle printe to gange eller vente.
Tænk over den tid der  gå med at afhente print hver gang du har trykket “ctrl+p”. Du rejser dig og bruger x antal minutter på at afhente det ene printjob.

Løsningen:

Med Kyocera Print&Follow undgås disse situationer. Print&Follow gemmer printjobbet på den printer der er dedikeret som printserver, hvorfra alle tilkoblede printere kan hente print, når de er udløst med enten brik eller pinkode.

Du kan logge på en vilkårlig ledig printer og trække dine dokumenter hen til enheden efter login Herved undgås kø ved printerne, spild print og sikkerhed for at der ikke ligger uafhentede print. Du kan vente med at hente dine printjobs og istedet gøre dit arbejde færdigt og hente mange printjobs samlet, når det passer dig.

Sikkerhedsudfordringer i relation til print

  • For at sikre fortrolighed bruges der små lokale printere ved det enkelte skrivebord
  • Hvis printeren er optaget genudskrives der til en anden enhed med spildprint til følge
  • Virksomheden har ikke et servermiljø og heller ikke en dedikeret printserver. Virksomheden har ikke en dedikeret IT medarbejder!

Fordele  med Print&Follow

Sikkerhed

En delt MFP udstyret med Print&Follow SE sikrer det samme niveau af sikkerhedsom en lokal printer på skrivebordet men er væsentligt mere økonomisk i drift

Fleksibilitet

Da alle multifunktions-enheder er i samme netværk, kan brugere logge på en vilkårlig printer og der udløse egen printkø

Ingen printserver er krævet

Print&Follow SE behøver ikke en dedikeret printserver for at fungere. Print&Follow kan holdes kørende uden væsentlig tidsforbrug til vedligehold. Der skal blot registreres nye brugere og nye multifunktionsenheder. 
En Kyocera TASKalfa MFP udnævnes til at agere printserver. Alle printjobs venter på denne enhed.  Alle printjobs trækkes fra denne enhed

Funktioner og specifikationer

Print&Follow kan installeres på alle Kyocera MFP’ere der har HyPas platformen og der er ikke behov for en printserver for at få alle fordelene.

Nemt login

Du logger dig på med pinkode, adgangskort eller brik.

Sikkerhed

Alle printfiler er krypterede.  Kun medarbejdere med pinkode,kort eller brik der er kendt af systemet kan logge på og hente printjobs

Hurtigt og nemt

Den intuitive brugerflade sikrer at alle uden særlige tekniske forudsætninger, kan få print-jobs ud.

Printjobs

Du kan vælge at hente et printjob og parkere de øvrige printjobs til senere. Du kan slette et print-job eller alle. Der kan opstilles en regel, at uafhentede print-jobs slettes efter et døgn.

Print&Follow findes i to versioner:

Print&Follow SE

Print&Follow SE er basisversionen der passer perfekt i mindre virksomheder SMB’ere med ikke flere end fem multifunktionsmaskiner

Print&Follow AD

 Print&Follow AD er løsningen i et Active Directory miljø og giver yderligere funktionaliteter såsom Single Sign On. Denne version giver også mulighed for at opsætte regelbaseret print, og dermed styre hvilke funktioner i forhold til brugergrupper.

Fokus på sikkerhed

Med henblik på at sikre dine data mod selv målrettede forsøg på at kompromittere sikkerheden. Kan der installeres yderligere Data Sikkerhedsudvidelse på enheden der afvikler Print&Follow Manager. Det krypterer alle data på harddisken og overskriver printfiler umiddelbart efter  de er udskrevet eller slettet fra printkøen 

Kontakt mig venligst vedrørende Print&Follow!