KYOCERA Net Manager

Tag kontrol over forretningskritiske dokumenter og reducer printomkostningerne

Kyocera Net Manager er en serverbaseret applikation der strømliner og sikrer dokumentmanagement. I løsningen er inkluderet Print&follow en applikation der istedet for at sende printjobbet afsted til en bestemt printer, holder jobbet på printserveren og sender jobbet hen til udskrivning på den ledige enhed der er mest bekvem for  medarbejderen. På den måde undgår man helt at der ligger uafhentede printjobs ved virksomhedens printere og kopimaskiner, idet der ikke kommer print ud, undtagen brugeren befinder sig ved enheden. En yderligere gevinst er at der helt undgås udskrivning af fejlprint.


KYOCERA Net Manager – løsningen understøtter anvendelsen af dokumentscanning – og workflow-automatisering. Herigennem undgås fejlscanninger og uhensigtsmæssige processer såsom scan til mail mm. Løsningen kan skræddersys til en bruger, en gruppe eller som en løsning der skydes ud til hele organisationen. 


Mobile print er inkluderet – Udskriv dokumenter fra telefon og tablet ved simpelthen  at maile dokumentet til KYOCERA Net Manager serveren. Ønskes der mere avancerede udskriftsmuligheder kan medarbejdere med fordel benytte KYOCERA Mobile Print til Android eller den tilsvarende KYOCERA Mobile Print til IOS til Apple produkter. To gratis app’s der tilbyder avancerede udskrivningsfunktioner samt scanningsløsninger, med fokus på sikkerhed!

KYOCERA Local Print Spooling giver godkendte brugere mulighed for at udskrive uden dedikeret KYOCERA Net Manager print server. Det betyder at der kan tilbydes en Print&Follow løsning med garanti for at der ikke sendes printfiler ud og ind af lokationen.

Lad os tage en snak om KYOCERA Net Manager!  Udfyld kontaktformularen, eller ring tlf. 20771232