BB Kommunikation tilbyder flere forskellige løsninger omkring udlejning af kopimaskiner. Lej en A3 Konica Minolta til kr. 750,- pr. måned incl. service!

 

Leje helt uden binding

 

En lejeaftale der inkluderer alt, herunder service på multifunktionsprinteren. Multifunktionsmaskiner kan lejes helt ned til en måned.

 

Opsigelse med én måneds varsel

 

Lejeaftalen kan opsiges med en måneds varsel. Ved ophør krediterer vi for meget betalt leje. Afhentningen dækkes af lejer.

 

Leje af A3 Kopimaskine

Hvordan fungerer lejeaftaler på kopimaskiner?

Når du har fundet det produkt der dækker virksomhedens behov, kan produktet lægges i kurven og vi håndterer din bestilling ved at udarbejde en lejeaftale med en opsigelse til udgangen af næstkommende måned. Du underskriver aftalen, hvorefter vi fremsender installationsaftale for at sikre en problemfri installation. Skulle der være noget der er vanskeligt at forstå i vores installationsaftale, er du meget velkommen til at ringe. Skulle vi omvendt mangle informationer for at kunne prækonfigurere, bliver du kontaktet. Fra vi har en underskrevet lejeaftale retur til levering hos dig, vil der typisk gå en uge.

Læs mere på Trustpilot om hvad vores kunder siger om BB Kommunikation

 

Månedsbaseret abonnementsløsning

Oplev ægte fleksibilitet med en lejeaftale hos BB Kommunikation. Aftalen kan opsiges eller udstyret kan ændres med en måneds varsel. Er behovet en kortvarig løsning uden binding, så er dette løsningen. Få adgang til en kopimaskine, der kan håndtere både A4- og A3-papirformater med en praktisk abonnementsordning. Med vores kopimaskine kan du hurtigt og nemt udskrive dokumenter, rapporter, brochurer og meget mere i både A4- og A3-størrelser, uden at skulle bekymre dig om at købe en dyr maskine eller have uforudsete udgifter til toner tromler og lignende.

 

En størrelse og model der dækker din virksomheds behov!

Uanset om der skal udskrives få hundrede sider om måneden. Eller udskrivningsbehovet er 50.000 om måneden med avancerede efterbehandlingsfunktioner som f.eks. bookletfinisher. Så er vi med dig. Finder du ikke en model der passer 100% til jeres behov, så tøv ikke med at kontakte vores printerspecialister.