BB Kommunikation tilbyder flere forskellige løsninger omkring udlejning af kopimsakiner:

Leje på en 36-48-60 måneders periode

En driftsaftale der inkluderer leasing og service på multifunktionsprinteren. En fordel hvis virksomheden kender behovet flere år frem.

Leje for en periode på minimum 12 måneder

Typisk udstyr fra vores ReCopy serie. Du kender driftsomkostningerne og løsningen er fleksibel takket være den korte tegningsperiode. Vi laver denne løsning på midlertidige byggepladskontorer, hos foreninger og organisationer med et behov der kun rækker et år frem.

Månedsbaseret abonnementsløsning

Er behovet en kortvarig løsning uden binding, så er dette løsningen. Vi har løsninger der kan udskrive i A4 eller A3 og farver. Vores korttidsleje – aftaler omfatter en mindre A4 MFP samt to større A3 løsninger. Fælles for løsningerne, er at de kan tegnes i ned til tre måneder. Skulle du opleve at der ikke længere er behov for kopimaskinen, skal du blot kontakte os. Og vi sørger for afhentning af kopimaskinen.

En størrelse og model der dækker din virksomheds behov!

Uanset om der skal udskrives få hundrede sider om måneden. Eller udskrivningsbehovet er 50.000 om måneden med avancerede efterbehandlingsfunktioner som f.eks. bookletfinish. Så er vi med dig. Finder du ikke en model der passer 100% til jeres behov, så tøv ikke med at kontakte vores printerspecialister.