Tak for at du er interesseret i BB Kommunikation ApS!

Bestilling:

Bestillinger i vores webshop ekspederes som udgangspunkt samme dag. Skulle du have den mindste tvivl omkring produkter, service eller lignende. Så grib telefonen og ring 8627 1900, det er ofte en nem og hurtig måde at afklare spørgsmål.

Køber du for minimum kr. 1.500,- i webshoppen, er levering gratis i hele landet!

Betaling

  • Der kan betales med de gængse betalingskort
  • Købet trækkes først ved afsendelse af dine varer
  • Vi skræddersyr driftsaftaler ved større løsninger, indeholdende serviceaftale og hardware
  • Derudover kan der i andre tilfælde vælges:
  • Serviceaftaler: Ved bestilling af varer der er omfattet af en kontrakt, såsom serviceaftaler, betales der ved på siden “Kasse” at vælge “Select another payment method”, her vælger du “Betal ved levering”. Hvorefter BB Kommunikation fremsender faktura på serviceaftale. Serviceaftalen betales efter fremsendt faktura. betalingsbetingelser, otte dage netto.
  • Generel betaling efter fremsendt faktura for faste kunder, vælg betaling ved levering
  • På visse varer opkræver vi betaling ved ordreafgivelse (Vi trækker beløbet på kortet ved bestilling), i disse tilfælde kontakter vi dig først

Når du lægger din bestilling kan du få hjælp i processen. Typisk er det lidt vanskeligt at finde ud af, hvilke og hvor mange magasiner kan man montere.

Ønskes der hjælp til installation, aftales dette særskilt.

Når du har fundet ud af, hvilke produkter du skal bruge lægger du din bestilling. De fleste mindre printere kan bestilles i shoppen. Bestilling og levering af multifunktionsmaskiner og storformat printere, der aftaler vi nærmere. Der kan være faldgruber omkring tilbehør. Samtidig er der ikke returret på storformatprintere, så vi gør os umage for at alt er som det ønskes.

Levering

Vi bruger GLS, PostNord mfl. det afhænger af varens dimensioner. Typisk er leveringstiden 2-5 dage. Visse varer er lidt længere undervejs. Skulle det være tilfældet informerer vi dig.

Returnering:

Privatkunder har 14 dages returret samt 2 års reklamationsret efter gældende købelov. Bemærk at visse af vores modeller har op til 4 års delvis garanti. Skulle der imod forventning være behov for at returnere, skal vi kontaktes forud for returnering. Returvarer skal leveres retur i original ubeskadiget uåbnet emballage.

Erhvervskunder har som udgangspunkt ikke returret, men skulle der være behov for at bytte en vare, skal vi kontaktes forud, for at processen kan køre uproblematisk.