Er et program der varetages af Lexmark. D.v.s. du skal kontakte Lexmark på de links vi har indføjet i denne side.

Når du returnerer dine tomme forbrugsstoffer gennem LCCP, hjælper du med at reducere miljøpåvirkningen og fremme bæredygtighed. Hvert år genanvendes og genbruges flere millioner kilo materialer ansvarligt – og det begynder med dig. 

LCCP kombinerer højtydende logistik og serviceydelser med innovative værktøjer for at give dig en moderne og effektiv proces til indsamling, genbrug og genanvendelse, der ideelt tilpasses dine forbrugsmængder. Udover at betale forsendelsesomkostningerne for dine brugte tonerkassetter giver Lexmark dig praktisk onlineadgang og interaktive værktøjer til at planlægge afhentninger, spore returneringer, bestille genbrugsbeholdere og meget mere.

Returnering af mere end 40 enheder:

Til virksomheder, der har brug for at returnere  mere end 40 tonerkassetter på én gang, tilbyder vi at levere beholdere i den rigtige størrelse direkte til jer og hente dem igen, når de er fyldt med tomme Lexmark-tonerkassetter. Vi klarer det hele, så du kan fokusere på din virksomhed.

Bestilling af returbeholder

Fusere og billedenheder

Ved separate returneringer af fusere og billedenheder, der vejer under 6 kg, bedes du udfylde følgende formular.

Link til Lexmarks returprogram

Returnering af mindre mængder:

Lille boks

Denne lille boks kan indeholde 1 stor tonerkassette eller op til 4 mindre tonerkassetter fra Lexmark. Klik nedenfor for at bestille din boks. Vi sender den gratis til din adresse.

Bestilling af lille boks.

Læs mere om programmet på Lexmarks hjemmeside her