Multifunktionsmaskiner, Printere

Lexmark lancerer en ny serie af små printere og multifunktionsprintere

Produktlanceringen fra Lexmark er fire kompakte modeller der især retter sig imod den mindre arbejdsplads med et mellemstort udskrivningsbehov og med mulighed for at printe, scanne og kopiere. Knapt så efterspurgt – Fax. Er også inkluderet.

Lexmark XC2326, en farve multifunktionsenhed, der udskriver 25 sider i minuttet og scanner hele 40/90 sider i minuttet farve/sh. Samt XM1342 der udskriver 40 sider i minuttet og har samme scannerspecifikationer som XC2326 40/90 sider i minuttet. Lexmark M1342 er en sort/hvid printer der udskriver 40 sieder i minuttet. Indbygget wifi. Lynhurtig. Super kompakt.

Fælles for de nye modeller i BSD segmentet er de fire års garanti. Første år on-site. Kan udvides til fire år onsite for et beskedent beløb.

Forbrugsstofferne har lang levetid og de lave driftsomkostninger finansierer hurtigt den lille merpris for disse modeller.

Der kan tilkøbes skab og ekstra papirmagasin

  • LEXMARK C2326 farvelaserprinter A4 med Wifi
    DKK 3.962,57 Incl. moms
  • LEXMARK M1342 Monochrome laser printer 40 sider/minuttet
    DKK 3.519,50 Incl. moms
  • Lexmark XC2326 Farvelaser Multifunktionsprinter Wifi
  • Lexmark XM1342 MFP Monochrome laser

Lexmark BSD produkter giver ro omkring driftstabiliteten. Udover at være bygget solidt, giver Lexmark også fire års garanti. Den 4 års garanti dækker fri onlinesupport og adgang til teknisk support pr. telefon inden for normal arbejdstid. Den omfatter også praktisk reparationsservice inkl. omkostninger til reservedele. Registreres online

BB Kommunikation ApS
Independently verified
4.6 rating (33 reviews)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.