Lexmark, Print Management

Lexmark Udnævnt som Førende i Quocircas Rapport om Cloud Print Services for 2023

Quocirca bemærker Lexmarks investeringer i deres cloud services platform og veletablerede cloud strategi som styrker for organisationer, der tilpasser sig decentrale arbejdsmodeller.

Maidenhead, Storbritannien, den 5. september 2023 – Lexmark, en global leder inden for billedteknologi, annoncerede i dag, at Quocirca, et globalt markedsindsigts- og forskningsfirma, har udnævnt Lexmark som en førende aktør i deres rapport om Cloud Print Services for 2023. Rapporten fremhæver også vigtige markedsudviklinger og vurderer tilbud fra både producenter og uafhængige softwareleverandører inden for området for cloud printtjenester.

Quocirca rådgiver organisationer, der ønsker at standardisere deres printmiljø eller skifte til sikker cloud-printstyring, til at evaluere Lexmark.

Rapporten anerkender Lexmarks cloud-baserede softwareløsninger og tilbud og fremhæver Lexmark Cloud Services som en måde at muliggøre, at kunder og partnere kan opnå fordelene ved at opretholde et printøkosystem uden fysisk infrastruktur. Lexmark Translation Assistant og OnePrint-abonnementsprogrammet blev nævnt som tidsbesparende facilitatorer og fordele ved cloud print.

“Vi er glade for, at Quocirca igen har anerkendt Lexmarks ekspertise og tilbud inden for cloudprinttjenester,” udtalte Melanie Hudson, Lexmarks senior vicepræsident og chefkommunikationschef. “Skiftet mod cloud-baseret printinfrastruktur er i fuld gang, da digital transformation fortsat er en prioritet for vores kunder. Vi fortsætter med at forbedre vores cloudprinttjenester for at give de ressourcer og den støtte, som kunderne har brug for for at fremme deres digitale transformationer.”

Andre styrker fremhævet i Quocircas rapport inkluderer:

  • Lexmarks Globale IoT-system – Lexmark-printere er bygget som IoT-native enheder, der tilslutter sig Lexmarks Globale IoT-system. Det lukkede system leverer vigtige data om brug og ydeevne fra mere end 1,2 millioner enheder, der administreres globalt, for at informere fremtidige designbeslutninger.
  • Smart Refresh-livscyklusstyringsprogram – Bruger ydeevne- og brugsdata til kun at udskifte printere og multifunktionsprintere i en kundes miljø, der virkelig er nået til enden af deres levetid.
  • Cloud, IoT og interaktiv analyse – Lexmark ejer nøgleteknologier – enhedshardware, firmware, dataindsamlingssoftware, cloud baserede globale systemer og supportprocesser – hvilket gør det muligt at bringe ny funktionalitet hurtigere på markedet.
  • Lexmark Cloud Bridge – Dette udvalg af tilslutningsmuligheder giver kunder og partnere mulighed for at tilslutte enheder til platformen uanset deres netværkskonfiguration. Brugere kan bruge native IoT, en integreret app, en flådeagent eller en selvstændig agent.
  • Førende inden for dokument- og enhedssikkerhed – Lexmark er førende inden for dokument- og enhedssikkerhed, og denne ekspertise udgør grundlaget for Lexmark Cloud Services. De anvendte datacentre har opnået ISO 27001, PCI DSS og SOC2-certificeringer.

Quocirca-direktør Louella Fernandes udtalte: “Lexmarks klare cloud strategi og evne til at levere den komplette printinfrastruktur til deres kunder og partnere gør dem til en stærk og selvsikker aktør på området. Det vil være spændende at se, hvordan deres cloud tjenester fortsætter med at udvikle sig i de kommende år, mens de fortsat understøtter organisationer på deres digitale transformationsrejse.”

Supplerende ressourcer:

Om Lexmark

Lexmark skaber cloud-aktiverede billed- og IoT-teknologier, der hjælper kunder over hele verden med hurtigt at realisere forretningsresultater. Gennem en stærk kombination af dokumenterede teknologier og dyb branchekendskab accelererer Lexmark forretningsændring ved at omsætte information til indsigt, data til beslutninger og analyser til handling.

Om Quocirca

Quocirca er et globalt markedsindsigts- og forskningsfirma, der specialiserer sig i at analysere sammenløbet mellem print- og digitale teknologier i fremtidens arbejdsplads.

Lexmark, OnePrint og Lexmark-logoet er varemærker tilhørende Lexmark International, Inc., registreret i USA og/eller andre lande. Alle øvrige varemærker tilhører deres respektive ejere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.