Printere

Lexmarks pakke til hjemmekontoret

Sammen med Lexmark, har vi udvalgt et par driftsikre printere og multifunktionsprintere med en fornuftig anskaffelsespris og lave driftsomkostninger.

indlæg

  • Lexmark-B3442dw-Right
    LEXMARK B3442dw Mono laserprinter wifi
    DKK 0,00 Incl. moms

Fælles for modellerne er at du som bruger får en enkel og brugervenlig løsning der samtidig tilbyder professionelle funktioner. De fleste leveres med Wifi, alternativt kan wifi tilkøbes. Multifunktionsmodellerne har en, for klassen, særdeles professionel scanner. Til flere modeller kan der tilkøbes OCR teknologi, således at de scannede bilag bliver fuldt søgbare og redigerbare. Udskrivningskvaliteten er også i virkelig høj standard, flere modeller leveres med Pantone kalibreringsteknologi.

Installation er tæt på plug-n-play. Men skulle der være problemer med opsætningen, kan vi tilbyde remote installation.

Printere og All-In-One med 4 års garanti! Til hjemmekontoret

Lexmarks standardprintere er med 4 års garanti inkluderet. Garantien omfatter ikke forbrugsstoffer som tromler og fuser units. Men med garantien er du sikret at din løsning holder længere. I en tid med fokus på bæredygtighed er det et væsentligt parameter.

Returnering af brugte tonere

Har i en park af Lexmark printere, så findes der et ganske genialt system til genanvendelse af sliddele. , sådan at du kan skåne miljøet for metaller og plastaffald. Istedet genbruges dine tomme tonerbeholdere. Tilmeld virksomheden til Lexmarks returprogram her. Har du en enkelt printer gælder et at følge din kommunes retningslinier omkring returnering af affald.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.