Multifunktionsmaskiner

Økonomisk og kompakt A3 multifunktionsprinter fra Epson

Epson EcoTank ET-16650 er en multifunktionsprinter, der er designet til at levere højtydende og omkostningseffektivt udskrivning til små og mellemstore virksomheder.

En af de største fordele ved denne printer er dens EcoTank-system, som giver dig mulighed for at udskrive op til 7.500 sider i sort-hvid eller 6.000 sider i farve, før du skal udskifte blækket. Dette er en betydelig forbedring i forhold til traditionelle blækpatroner, der typisk skal udskiftes efter kun et par hundrede sider.

Epson EcoTank ET-16650 er også udstyret med en lang række funktioner, der gør det muligt at udskrive, scanne, kopiere og faxe i høj kvalitet. Den har en udskrivningshastighed på op til 25 sider pr. minut i sort-hvid og farve, og en papirkapacitet på op til 500 ark, så du ikke behøver at fylde papir på så ofte.

Printeren har også trådløse og mobile udskrivningsfunktioner, så du kan udskrive fra din smartphone eller tablet ved hjælp af Epsons mobilapp eller ved hjælp af AirPrint og Google Cloud Print. Derudover kan den nemt integreres i eksisterende netværk via Ethernet eller Wi-Fi.

Alt i alt er Epson EcoTank ET-16650 en alsidig og økonomisk printer, der er ideel til små og mellemstore virksomheder, der ønsker at reducere udskrivningsomkostningerne og samtidig opretholde høj kvalitet og effektivitet.

Ekstraordinært lave driftsomkostninger!

Epson ET-16650 udskriver med originalt flaskebaseret blæk fra Epson og sidepriserne er hhv. ca. 7 øre for farve og 2 øre for sort/hvid print

  • Epson EcoTank ET-16650 Inkjet A3+ 4800 x 2400 dpi 32 sider pr. minut Wi-Fi
    Epson EcoTank ET-16650 Inkjet A3+ 4800 x 2400 dpi 32 sider pr. minut Wi-Fi
    kr. 14.633,43 Incl. moms

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.