Med BB Kommunikation samler vi kompetencer indenfor optimering af virksomhedens print – og dokumentprocesser. Opgaver løses omhyggeligt og alt afsluttes inden nye elementer inddrages. Det handler om at skabe løsninger og ikke problemer. Vi leverer løsninger baseret på udstyr fra Lexmark og andre brands efter behov.
Fordelen ved at vælge BB Kommunikation er ultrakorte kommandoveje og dedikeret opgaveløsning. BB Kommunikation leverer alt fra enkeltstående printere til lageret, multifunktionsmaskiner med Follow Me Print, automatiserede dokumentprocesser og alt derimellem.


BB Kommunikation ApS er med mere end 30 år i branchen, en af de mest erfarne forhandlere af print-, kopi- og scanningsløsninger på det danske marked.
Udover erfaringen holder vi os via hyppig deltagelse i certificerende uddannelser helt ajour med den hastige udvikling og nye muligheder i indenfor dokumenthåndteringsområdet.
Din virksomhed vælger hos os således altid en moderne, forretningseffektiv og fremtidssikret løsning, og vores egen serviceafdeling yder hurtig, venlig og kompetent service.

BB Kommunikation har status som LEXMARK DIAMOND PARTNER, der er det højeste partnerskabsniveau i Danmark.
På verdensplan vinder Lexmark hvert år større og større markedsandele pga. den høje produktkvalitet.
Som Lexmark DIAMOND Partner kan vi tilbyde vores kunder nogle af markedets absolut bedste løsninger til print, scan, kopi, digital dokumenthåndtering m.v. til markedets bedste priser.


Vores andre brands er:

ReCopy – vore gennemrenoverede, brugte multifunktionsmaskiner. Med en ReCopy løsning tager du et step i retning af mere miljørigtig udskrivning

Konica Minolta – Markedsledende teknologi med høj kvalitet og lave driftsomkostninger

EPSON– Alsidige storformatprintere samt A4/A3 multifunktionsprintere og printere der dækker alle behov

Kyocera – Prisbillige og fleksible printere og kopimaskiner

Derudover sælger BB Kommunikation via webshoppen tilbehør til HP, Xerox, Canon, Sharp, Samsung og mange flere


BB Kommunikation tilbyder:

Vi tilbyder markedets bredeste palette af process optimerende løsninger i administrationen. Vi arbejder udfra Lean principper og tænker i optimering, set fra virksomhedens side, men også fra den enkelte medarbejders. Vi arbejder med at fjerne tidsrøvende flaskehalse med henblik på at få en bedre hverdag i virksomheden.BB Kommunikation udbyder hardware, software samt konsulentydelser til brug for optimering af virksomhedens arbejdsgange. Vi leverer printanalyser, økonomiberegninger på løsninger. Du kan få en gennemgang af processer og forslag til områder hvor der med fordel kan optimeres.