Lexmark BSD-printere og multifunktionsprintere er designet specielt til at opfylde behovene hos forretnings- og erhvervskunder, der har brug for pålidelige og holdbare udskrivningsløsninger. BSD står for “Business Solutions Division”, og dette er en kategori af Lexmark-printere, der er udviklet til at imødekomme behovene i en forretnings- eller virksomhedsmiljø.

Lexmark BSD-printere omfatter både enkle printere og multifunktionsenheder, der kan udskrive, kopiere, scanne og faxe dokumenter. Disse enheder er kendt for deres høje udskrivningshastigheder, store papirkapacitet og avancerede sikkerhedsfunktioner.

En anden fordel ved Lexmark BSD-printere er, at de kan integreres med forskellige netværk og IT-systemer, hvilket gør det nemt for virksomheder at administrere og overvåge deres printere fra ét centralt sted. Derudover tilbyder Lexmark også en bred vifte af softwareløsninger, der kan hjælpe virksomheder med at øge produktiviteten og reducere omkostningerne ved udskrivning.

Alt i alt er Lexmark BSD-printere en pålidelig og alsidig løsning til virksomheder og organisationer, der har brug for at håndtere store udskrivningsvolumener og samtidig opretholde sikkerheden og produktiviteten

Viser alle 8 resultater

Show sidebar
Læs mere
Close

Lexmark C2335 farvelaserprinter

Lexmark-C4150-Front
Tilføj til kurv
Close

Lexmark C4150 farvelaserprinter 47 sider/minut A4 med fire års garanti

kr. 8.000,00 Incl. moms
Læs mere
Close

LEXMARK C4352 farve Laser Printer 50 sider/min

Sold out
Læs mere
Close

Lexmark C6160de farvelaser printer 60 sider i minuttet

Læs mere
Close

LEXMARK Farve Laser Printer C4342

Tilføj til kurv
Close

LEXMARK M1342 Monochrome laser printer 40 sider/minuttet

kr. 3.958,98 Incl. moms
Læs mere
Close

Lexmark M3350 Mono laserprinter 47 s/min

Lexmark-M5255-M5270-Right
Læs mere
Close

Lexmark M5255 A4 mono laserprinter, 52 sider i minuttet