Medium ReCopy kopimaskine – Udlejning – 895,- pr. måned

DKK 179,00DKK 3.125,00 Incl. moms

Leje pr. måned

Varenummer (SKU): Medium ReCopy leje Kategorier: ,
DKK 3.125,00 Incl. moms
DKK 895,00 Incl. moms
DKK 895,00 Incl. moms
DKK 179,00 Incl. moms
DKK 2.685,00 Incl. moms
Product price
Incl. moms
Additional options total:
Incl. moms
Order total:
Incl. moms

Beskrivelse

Med en ReCopy printløsning har 5-10 brugere en solid og driftsikker løsning til udskrivning, scanning og kopiering. En ReCopy maskine printer i A4 og A3 format, sort og farver. Leje inkl forbrug. Udskriv op til 9.000 sider i måneden!

Specifikationer:

  • Udskrivningshastighed, 22 sider i minuttet
  • Scanningshastighed 80 sider i minuttet
  • Formater A5 – A3
  • Gramvægt, op til 256 gram papir
  • Ekstraudstyr, 2×550 ark papirmagasin

Lejeløsning helt uden binding

Løsningen er abonnementsbaseret, det vil sige du ikke er bundet. Brug vores bookingsystem til at bestille din udlejningsmaskine.

Enkelt og uden bekymringer i forhold til en lang lejeperiode. En lejet kopimaskine fra BB Kommunikation afregnes kvartalsvis. En lejeløsning skal opsiges med en måneds varsel. Der forudbetales tre måneders leje samt et depositum på tre måneders leje.

Inkluderet serviceaftale

Aftalen på vores ReCopy leje kopimaskine er incl. toner, reservedele og abejdstid. Du er sikret på alle måder, skulle der opstå driftsproblemer. Vi dækker omkostninger til reservedele, teknikerens arbejdsløn og kørsel. Det vil sige at opstår der en teknisk fejl på din ReCopy kopimaskine-printer, så dækker vi dig. Der er inkluderet 8.000 s/h tryk og 1.000 farvetryk pr. måned. Printer du flere end de inkluderede, skal du ikke gå i panik. De overskydende tryk afregnes en gang i kvartalet til hhv. 6,9 øre og 26,9 øre for hhv. sorte og farvetryk.

Inkluderet toner og andre forbrugsstoffer

Du printer og kopierer, BB Kommunikation leverer automatisk forbrugsstoffer som toner, tromler og resttonerbeholdere. Arbejdslønnen er også dækket.

Opstart af aftalen

Beslut hvilken løsning i vil leje. Forud for opstart udarbejder vi en lejeaftale. Bemærk at levering og installation er obligatorisk. Der kan enten betales med kort ved bestilling her. Alternativt kan vi oprette et betalingslink til den første betaling.

Depositum

Der betales et kvartals leje i depositum

Opsigelse af aftalen

Du kan opsige aftalen ved at kontakte os og bekræfte med en mail. Efter opsigelse afregnes overskydende print. Desuden skal vi have ubrugte tonerbeholdere retur. For afhentning betaler du kr. 995,-. Er årsagen til opsigelsen at du ønsker at skifte til en større eller mindre lejet kopimaskine, så skal du ikke betale noget for afhentningen.

Yderligere information

Format

Funktioner

, ,

Udskrivningshastighed

Producent

Produktserie

Teknologi

Brochure

bizhub_554e_454e_364e_284e_224e_catalog_e

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Medium ReCopy kopimaskine – Udlejning – 895,- pr. måned”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.