Nuance Autostore

Nuance Autostore er et alsidigt værktøj der anvendes til navngivning, indeksering og arkivering af digitale dokumenter

 

Kategori: Tag:

Beskrivelse

Nuance Autostore er en af de mest udbredte applikationer når det handler om dokumenthåndtering, fangst af hovedsageligt papirdokumenter til digital format. En af basisfunktionerne i Autostore er læsning af dokumenter, afløft af tekst (OCR), afløft af tekst i et bestemt felt eksempelvis et fakturanummer, ordrenummer etc.  Autostore kan genkende de fleste typer stregkoder, anvendes stregkoder er man sikker på en entydig genkendelse, idet en stregkode indeholder kontrolciffer og dermed er sikret mod fejllæsning.

Autostore kan afvikles fra kopimaskinens scanner, processerne startes nemt med displayet på kopimaskinen. Autostore kan også startes ved hjælp af mappeovervågning, d.v.s. Autostore ser ned i en mappe på et drev. Lander der et dokument i mappen gribes det af Autostore der afløfter tekst/stregkode og på baggrund af de automatikker der er sat op videreformidler dokumentet til den destination man ønsker

Eksempler på processer:

  • Advokat. Scan af sagsbilag i advokatpraksis. På multifunktionsmaskinens display tastes sagsnummer, her returnerer Autostore et sagsspecifikt navn for bekræftelse. Efterfølgende leveres det digitale dokument over til Advosys med sagsnummer og andre ønskede data, såsom dokumenttype, replik, duplik, følgebrev etc.
  • Virksomhed indenfor byggeriet. Dokumenter der vedrører et ordrenummer, såsom tegninger statik beregninger, tilbud, følgesedler etc. scannes på kopimaskinen. I displayet på kopimaskinen tastes sagsnummer, Autostore svarer med byggeriets adresse for bekræftelse. Herefter vælges dokumenttype (følgeseddel etc.). Efterfølgende leveres dokumentet til mappe der er hægtet sammen med Navisions ordremodul. Vores kunde opnår at alle dokumenter kan tilgås på ordren. De er fri for at slå op i mapper for at finde et bilag.
  • Revisor. Nuance Autostore anvendes til at scanne dokumenter ind i til Navidoc.
  • Eksempel på anvendelse af Autostore i advokatvirksomhed

Yderligere information

Produktbeskrivelse

Brochure

Brochure nuance-autostore

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nuance Autostore”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.