Follow Me Print

Vi kører de første installationer med PaperCut Hive

PaperCut Hive er en serverløs Follow Me Print løsning der køres i det lokale netværk, den lokale cloud, hvor alle brugere i fællesskab skaber en solid printserver. Brugere skal verificere deres identitet hver gang de printer. Enten med brik, pinkode eller smartphone. De eneste data der flyder ud til administrationsdelen er brugerens identitet, information om antal udskrevne sider mm. Vi forventer os rigtig meget af denne løsning.

F.eks. kontorfællesskaber og virksomheder uden dedikeret IT team, netværk uden servere mm. vil have stor glæde af PaperCut Hive.

Hvordan fungerer PaperCut Hive?

PaperCut Hive er udviklet med IoT Edge Mesh i tankerne.

Kort fortalt sker der det når du printer dit job, at det gemmes på to, tre eller flere computere på netværket. Herefter går du hen til printeren/kopimaskinen udløser dit printjob og det slettes fra værtscomputerne. Skulle du have slukket din computer bliver dit job stadig hængende. Man kan opsætte politikker der sletter alle printjobs når de har hængt i f.eks. 24 timer. PaperCut har en super vigtig faktor i centrum: Sikkerhed! Alle features tjekkes, testes og forsøges kompromitteret, inden launch.

Man opererer med begrebet “Node” om den enkelte brugers PC. Har man en server i huset, kan man installere PaperCut Hive der og den vil så kunne dedikeres som en “Super Node”

Fordelene er indlysende ved PaperCut Hive. Der er ikke behov for en kraftig server. Med flere brugere bliver dit Edge Mesh netværk af forbundne brugere bare stærkere og stærkere.

Udløs print med brik, mobil eller pinkode fra Multifunktionsmaskinen

At udøse print er super nemt. Gå hen til kopimaskinen eller printeren og swipe din brik, så udløses dine print eller din printkø kommer op og du kan vælge hvad der skal printes

Slide 2
Sikker print med PaperCut Hive

Udløs print med din personlige nøglebrik, mobilen eller pinkode.

Slide 1
Intuitiv velkomstskærm på din kopimaskine

Embedded PaperCut Hive på MFP'en kommunikerer med den lokale print cloud. Det indbyggede software der afvikles på kopimaskinens display er udviklet sammen med de store producenter, som f.eks. vores venner hos Lexmark og Konica Minolta

Slide 3
Vi har også almindelige printere uden display..

Intet problem!
Med indbygget nøglebriklæser udløses print også fra den "dumme" printer.
Med jeres PaperCut Hive er der også mulighed for at fremstillle labels med QR kode, der nemt klæbes på printeren, hvorefter der kan udløses print med mobilen.

Slide 4
Administrationen er visuel og selvvedligeholdende.

PaperCut har bygget et "No Bullshit" administratorvindue. Alt er visuelt og forklaret. Mange funktioner og eksempelvis Aktiviteteslog er nemt tilgængeligt og forklaret på en direkte og logisk måde.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

PaperCut Hive forklaret i denne fine videopræsentation:

Hvad koster PaperCut Hive?

Send en forespørgsel og oplys hvor mange printere og kopimaskiner der skal på netværket samt hvor mange brugere i er. Så kan vi hurtigt kalkulere en pris.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.