BB Kommunikation Bizhub Secure
Vi sikrer dine data imod tyveri
Med bizhub Secure

Vi sikrer dine data mod tyveri. Nutidens multifunktionsprintere tilbyder et stort udvalg af funktioner og muligheder – hvilket givere mulighed for en tilsvarende bred vifte af potentielle sikkerhedsmæssige udfordringer. Konica Minoltas svar på dette er en solid beskyttelse ved hjælp af Bizhub Secure.

Med Bizhub Secure lukker du af for tvivl omkring databeskyttelse i forhold til GDPR

Sammen med dig beslutter vi hvilke af vores førende sikkerhedsstandarder, der er rigtige for dig. Med dette sæt sikkerhedsforanstaltninger giver vi din Konica Minolta Bizhub MFP, og især dens harddisk, ekstra beskyttelse ved at sørge for at dine data er mere end sikre – dette er Bizhub Secure!

Højt sikkerhedsniveau
Du vælger sikkerhedsniveauet!

  • Ændring af administrator password
  • Aktivering af harddiskoverskrivning af midlertidige data
  • Aktivering af harddiskkryptering
  • Aktivering af harddiskpassword
  • Konfigurering af automatisk sletning af data gemt i brugerbokse

 

Konica-Minolta-Bizhub C454-ReCopy-Multifunktions printer Kopimaskine

Konica Minolta bizhub SECURE er en holdbar løsning for alle med et bizhubsystem. Som et af modulerne i vores Optimized Print Services (OPS) koncept er bizhub SECURE af væsentlig gavn for virksomheder i alle størrelser og baggrunde, der gør store krav til sikkerheden af deres virksomheds oplysninger, dokumenter og data.

Den omfattende bizhub SECURE beskyttelse er til rådighed for en bred vifte af Konica Minoltas bizhub-enheder. Kontakt BB Kommunikation for detaljerede sikkerhedsoplysninger.

Ring til BB Kommunikation og få hjælp!

Ring Tlf. nr. 86 27 19 00