Lej en A3 Konica Minolta kopimaskine fra kr. 750,- pr. md. incl. serviceaftale!

Med en ReCopy multifunktionsprinter kopimaskine får du en brugt kopimaskine på en fordelagtig lejeaftale.

Ved lejeaftale er alle driftsomkostninger inkluderede og den løbende vedligehold står vi også for. Lejeaftalerne fungerer som rene abonnementsordninger. Du lejer den mest passende model. Når som helst i lejeperioden kan du opsige eller ændre aftalen, ønsker du en større model mere udstyr, mindre model. Vi ændrer som du ønsker det. Din omkostning vil være levering- og installationsomkostninger. Månedlig pris justeres blot. Ønsker du af afslutte aftalen, kontakter du os blot. Aftalen ophører med udgangen af næste måned. Det skal være nemt at leje en kopimaskine.

Ønsker du at købe kontant? Så har vi en hel stribe løsninger her.

Din ReCopy Multifunktionsprinter – En Smart Kopiløsning

Hos BB Kommunikation tilbyder vi dig en smart og økonomisk løsning med vores ReCopy multifunktionsprintere. Uanset om du vælger en fordelagtig lejeaftale eller foretrækker at købe kontant, får du adgang til pålidelige brugte kopimaskiner.

Fordele ved Lejeaftale:

  • Inklusive alle driftsomkostninger
  • Løbende vedligehold inkluderet
  • Fleksible abonnementsordninger
  • Mulighed for at opsige aftalen uden besvær i lejeperioden

Topkvalitet fra Konica Minolta og Lexmark

Vores multifunktionsmaskiner er tilgængelige i alle konfigurationer og kommer primært fra de pålidelige mærker Lexmark eller Konica Minolta. Hos BB Kommunikation er kvalitet og pålidelighed nøgleord, når det kommer til vores brugte kopimaskiner.

Cirkulær printløsning

Ved at vælge en ReCopy printløsning er du med til at reducere spildet af brugte, fejlfri kopimaskiner. Vi implementerer en cirkulær printløsning, hvor vi tager maskiner i bytte, opkøber brugt udstyr fraoffentlige institutioner, private og virksomheder efter aftaleperioden, klargør udstyret og leverer det ud til dig og andre kunder. Dette skaber et bæredygtigt cirkulært flow til gavn for både miljøet og din økonomi.

Samtidig kan du overveje om en ReCopy prinløsning kan sættes ind under E’et i virksomhedens ESG dokumentation. Vi står selvfølgelig til rådighed med Energy Star rapporter på alt udstyr.

Gør en forskel med din kopiløsning ved at vælge ReCopy fra BB Kommunikation. Kontakt os i dag for at finde den bedste løsning til dine behov og oplev fordelene ved vores brugte kopimaskiner!

Et udsnit af vores brugte multifunktionsprintere til leje:

Alle ReCopy modeller til leje

50 millioner tons elektronikaffald

Hvert år bliver der på verdensplan produceret omkring 50 millioner tons elektronikaffald. Affald, der indeholder bly, kviksølv og mange andre farlige stoffer, som ikke altid bliver behandlet, som det burde. Kilde:

A New Circular Vision for Electronics Time for a Global Reboot:

Hvor skaffer BB Kommunikation deres brugte ReCopy kopimaskiner, hvordan klargøres de inden de sættes ud?

Kopimaskiner med fuld Garanti!

Vi har forud for levering skiftet slidte dele. Vi har gennemgået multifunktonsmaskinens sliddele, printene står skarpt. Scanneren er justeret og renset. Linser og censorer er efterset og renset. Kopimaskinen står omtrent som ny. Kopimaskinen er dækket med fuld garanti i hele driftsperioden!

Serviceaftalen

Der kan tegnes serviceaftale på alle ReCopy produkter, læs mere om serviceaftalen her

Obligatorisk klargøring

Vores ReCopy multifunktionsmaskiner kommer som regel fra en virksomhed eller offentlig institution. Inden BB Kommunikation påbegynder klargøring af kopimaskinen, har vi foretaget en fuld sletning af harddisken. Alle gemte udskriftsjob er slettet. Adressebogen er slettet. Vi har naturligvis også fjernet glemte originaler fra glaspladen! Dette er den tidligere ejers garanti for at data fra harddisken mm. ikke kommer i fremmedes hænder. Samtidig er den nye lejer af udstyret sikker på at udstyret ikke er fyldt med gamle adressebøger, udskriftsjobs mm.

Green Printing!

Med en genbrugt kopimaskine fra BB Kommunikations ReCopy serie er du med til at tage ansvar for vores alle sammens miljø. En kopimaskine er, selvom den stort set genanvendes, med til at sætte et stort Co2 aftryk. Produktionen er kompleks og der er mange dele der indeholder sjældne metaller. Derfor giver det vanvittig god mening at holde en kopimaskine i live måske fire til fem år mere med en ReCopy løsning.

Et udsnit af brugte kopimaskiner til kontant køb med serviceaftale:

Alle ReCopy modeller

Kontakt BB Kommunikation her: